Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Ned08192018

Last updateUto, 10 Ruj 2024 7pm

Lažu kada kažu da Istanbulska Konvencija ne provlači rodnu ideologiju

O Istanbulskoj konvenciji, dokumentu oko kojega je naviše prijepora u hrvatskom Saboru, ekskluzivno je za GIP razgovarao naš dopisnik Anto Pranjkić sa saborskim zastupnikom Hrvojom Zekanović, ovaj razgovo Vam prenosimo u cijelosti!

Opširnije:Lažu kada kažu da Istanbulska Konvencija ne provlači rodnu ideologiju

Interview - Život u župi Garevac jučer, danas, sutra

20130507-zupnik filip brajinovicPoštovani župniče, Hvaljen Isus i Marija! Dozvolite mi da Vas srdačno pozdravim i da Vam se u ime GIP-a zahvalim na Vašem pristanku na ovaj intervju u kojem bismo rado s Vama porazgovarali o nekim pitanjima u vezi  same  župe Garevac.

Opširnije:Interview - Život u župi Garevac jučer, danas, sutra

Interview - s bivšom missicom Garevca

anita colicGIP je nedavno imao priliku razgovarati s bivšom finalisticom u izboru za Miss Teen Garevac za 2010. godinu Anitom Dragić, danas Čolić. Anita danas ima život kakav bi svaka mlada žena poželjela imati - trenutno ne radi, zdravlje je dobro služi, ima prekrasnog muža i malu princezu Laru koju, kako kaže, „ne bi dala za sva bogatstva ovoga svijeta“.

Opširnije:Interview - s bivšom missicom Garevca

Interview - Otvorena kuća jučer, danas, sutra

slavica vocnjakProjekat Otvorena kuća u Garevcu pri samom osnivanju obećavao je mnogo svojim zaista bogatim i svestranim Programom.Početci djelovanja su doista i pokazivali da se nije ostalo samo pri riječi, nego smo bili svjedoci raznih aktivnosti, koje su i opravdavale samu svrhu njegovog osnivanja.

Opširnije:Interview - Otvorena kuća jučer, danas, sutra