Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Čet08062020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Humanitarnu korizmenu akciju 2018. privodimo kraju

Privodimo kraju i ovu tko zna koju po redu humanitarnu korizmenu akciju. I ako je ovo bila jedna od naših najlošije doniranih akcija mi smo ipak zadovoljni. Uspjeli smo prikupiti onoliko novca koliko nam je potrebno da bismo Garevcu snimili i ostavili njegovu himnu.

korizmena akcija

Akciji se odazvalo 16 obitelji i župnik Filip u kojoj je prikupljeno 1330 ŠFr. i 250 €. Iz ovoga se vidi na koliko je osoba spalo naše selo uz napomenu da nam je poznato da je dodijalo uvijek jednim te istim osobama davati dok su drugi okrenuli leđa i nama i Garevcu.

Dapače da vjerojatno ima i onih koji nas ne podržavaju iz tko zna kojega (za njih poznatog) razloga stoga bi nam bilo drago da nam se jave i kažu gdje bismo i što mogli promijeniti kako bi i za njih bili drukčiji i bolji.

Dakle, bila je i ovo samo još jedna želja za zajedništvom kako bi se izbjegao svaki rizik od potpunog udaljavanja Garevljana od naše svetinje i našeg zavičaja i ako smo sigurni da postoje i one osobe, koje su svoju priču s Garevcom već davno završile. Neka im tako i bude, ali neka nas i naš trud ostave po strani i ne odvraćaju druge od njihovog osobnog razmišljanja!

Svima onima koji su sudjelovali u ovoj akciji, i svojim darom pomogli da se ostvari i ovaj zamišljeni cilj iskreno se zahvaljujemo na zajedništvu i potpori pri sprovođenju ove akcije kao i onima koji su u njoj htjeli sudjelovati ali nisu mogli!

Imena dontora pogledajte klikom ovdje

Za GIP piše Mišo Perak