Samo je jedan Garevac

Selo moje sve me tebi zove

Pon01202020

Last updateUto, 10 Ruj 2024 7pm

Naj-Garevljanin 2009. godine

Početkom prosinca 2009. godine započeli smo anketu pod nazivom «Biramo Naj-Garevljanina 2009.». Iznenađeni smo velikim brojem Vaših glasova – 503!!! Jasno, svatko od Vas je birajući svoju osobu smatrao da je upravo ta osoba prava i jedina, ali, po naravi stvari i drugi imaju pravo na svoje mišljenje. U toj različitosti mišljenja iskristalizirala se jedna osoba kojoj pripada 44,3% glasova, a to je gosp. Petar Gagulić trenutačni predsjenik Skupštine općine Modriča!

Uzimam si slobodu kao prvi od srca mu čestitati na tom osvojenom prvom mjestu! To mjesto ti si Petre zaslužio, i poznavajući osim tvojih ostalih vrlina i vrlinu skromnosti, podsjećam Te da imaš potpuno pravo biti ponosan na to mjesto, jer si ga zaslužio časnim i moralnim svakodnevnim sebedarjem za dobro Garevca!

Ime Prezime Nadimak ili ime oca Broj glasova Procentualno glasovalo
Petar Gagulić   223 44.3%
Slavića Šerić -Mijić   93 18.5%
Niko Stanušić Durija 83 16.5%
Ivan Marić Kajića 53 10.5%
Lucijano Marić Ivanov 51 10.1%
         

statiszika osoba godine09

1. Petar Gagulić, izborom za predsjednika skupštine općine Modriča  je mnogo dobio. Dovoljno je spomenuti samo put Garevac - Čardak. Da njega nemamo pitanje je kad bi to bilo. Ima i drugih projekata za koje se bori.

2. Ivan Marić, incijator mnogih akcija u našem selu.

3. Lucijano Marić, organizacija zabavne večeri za obnovu našeg tornja.

4. Slavica Šerić - privela kraju obnovu stare škole i svojim aktivnostima zaslužuje nominaciju.

5. Niko Stanušić- donirao je i instaliario ozvučenje na Garevačkom groblju koje će tu vječno ostati za potrebe Garevca. Izradio je i idejno riješenje Garevačkog tornja.
 
Mišo Perak

###BLANK###