Prikupljene su tri četvrtine potrebnog novca za uličnu rasvjetu

Garevac / Uz  Uskrsne blagdane Garevac je posjetio veći broj Garevljana kako iz Republike Hrvatske tako i Austrije, Njemačke i Švicarske. Neki od njih  su se odazvali i dali svoj dobrovoljni  doprinos za uličnu rasvjetu ali većina ih je opet ostala mrtva hladna kao i uvijek do sada kod naših pokrenutih akcija.

Opet se dobila spoznaja da daje onaj tko je naučio a ne onaj koji ima. Sam župnik Filip Brajinović je naglasio da je to vrlo pozitivna i vrijedna akcija i da je treba podržati jer se radi za dobrobit našega mjesta. Do sada je prikupljeno 8.600 KM a potreban je iznos 25.000 KM gdje bi općina Modriča učestvovala s polovicom potrebnog novca  od 12.500 KM da bi se postavilo 100 uličnih lampi. Dakle na nama je da prikupimo još 3.900 KM što zasigurno nije veliki iznos za ovako jednu vrijednu akciju.

Najžalosniji zaseok su Baje! Nekada najveći i najbogatiji zaseok a danas opustošen i od mnogih njegovih mještana zaboraljevan kraj. Iz njega su donirane samo 4 uplate.

U ime nas mještana Garevca i pokretača ove akcije zahvaljujemo se svima onima koji su dali svoj doprinos a isto tako i onima koji će ubzo dati jer radovi na rekonstrukciji električne mreže su već počeli a potome slijedi i montaža uličnih lampi i žalosno bi bilo da se to ne ostvari.

Dakle dragi moji Garevljani na nama je da prikupimo još jednu četvrtinu potrebnog novca i stime vratimo Garevcu davno izgubljeno svjetlo.
U nadi da ćete se što brže odazvati našem vapaju srdačno vas pozdravljamo i očekujemo i vaš pozitivni pogled na sve ovo što činimo mi ovdje u Garevcu za naše ,vaše i njegovo dobro.

Za GIP piše Goran Tokić „Dikača“