Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Pet07102020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Garevac će ipak svjetliti

Garevac / Posljednji je tjedan mjeseca listopada. Samo još nekoliko dana nas djeli od blagdana Svih Svetih kada će se u Garevac doći sa svih strana svijeta. Blagdna Iline i Svih Svetih su u Garevcu tradicionalno okupljanje mještana kada ga obiđe i do 1000 Garevljana. Stoga se u Garevcu  intenzivno radi na uličnoj rasvjeti.

Elektro distribucija iz Modriče je obećala u petak 29. listopada 2010. pustiti  dva od predviđenih šest pokretača ili trafoa ulične rasvjete koji drže lijevu stranu Garevca, to jest stranu od pruge  prema rijeci Bosni.

Poslije blagdana se nastavlja s radovima a da bi se poslovi i okončali potrebno je uplatiti još 2600 KM. Stoga molimo sve one koji se do sada nisu odazvali, a takvih je dosta više od onih koji su svoj samodoprinos dali da se i oni pridruže ovoj velikoj akciji da bismo i taj projekt priveli kraju.

Napominjemo da je ovo jedna od najvećih pokrenutih akcija MZ Garevac od početka njenog djelovanja 2002. godine. Ujedini mo se i pođimo zajedničkim snagama dovršiti pokrenutu akciju jer to za dobrobit svih Garevljana kako onih koji u njemu žive tako i onih kojimu dolaze.

Za GIP piše Goran Tokić „Dikača“