Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Uto05262020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Sretan Vam Božić i Nova Godina!

goran obracanjeDragi Garevljani u Domovini i izvan njenih granica! Evo nas ponovo pred blagdanom Kristova rođenja koje nas i ove godine poziva da ga doživimo kao susret zajedništva čovjeka s Bogom.

Neka nam ovaj Božić obnovi radosno zajedništvo, zajedništvo mira i sloge te dostojanstvo svakog čovjeka kao djeteta Božjega! Neka ovaj Božić ukloni svaku mržnju između nas te nas ispuni radosnim zajedništvom, vjerom i ljubavlju.

Neka nam ovaj Božić bude svjetlo i snaga u ovom teškom vremenu kako bi ozračje u društvu ozdravljali kroz svjedočenje zajedničke vjere.

A naša vjera neka bude ukorijenjena kroz susret s Isusom u osobnom, obiteljskom i našem zajedničkom životu.

Nova godina dolazi, a snjom će se i mnogo stvari promijeniti. Ali u jedno možete biti sigurni: mi ćemo ostati i nastojat ćemo kao i do sada, davati sve od sebe, kako bismo ispunili sve Vaše male i velike želje.

Iskoristili bismo ovo posebno vrijeme da Vam zahvalimo na ukazanom povjerenju te kažemo koliko smo sretni što Vam možemo biti na raspolaganju i u godinama koje slijede, koliko god Vi to budete htjeli!

U tom duhu, želimo Vam čestit Božić i Isusovo porođenje te ugodne Božićne blagdane i  sretnu Novu 2017. godinu uz obilje Božjeg blagoslova, sreće, mira i blagostanja.

U ime MZ Garevac
Goran Tokić