Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Ned07122020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Ograda se gradi ali novca nema

Dragi Garevljani radost mi je da vas mogu obavijestiti da radovi na ogradi oko groblja dobro napreduju. Kako nas obavještava predsjednik MZ Garevac MZ Garevac Vlado Tokić „Dikača“ ovih dana se intenzivno radilo i grubi radovi to jest obnova temelja za ogradu su završeni. Sada slijedi montaža kovane ograde koje će ukrasiti vječno počivalište naših pokojnika.

groblje 900

Kako smo već pisali MZ Garevac je duže vrijeme prikupljala ponude različitih izvođača radova da bi se na kraju odlučili za privatno poduzeće MP Pandurević  koje ima višegodišnje iskustvo i mnoštvo zadovoljnih klijenata te nam garantira vrhunsku kvalitetu i zadovoljstvo, a sa samom spoznajom da se radi o društvenom imanju i ogradi za groblje uz najnižu ponuđenu cijenu  ostalih izvođača dali su nam i odgovarajući popust na kompletan rad.

Cijena ovoga posla će prijeći 15.000 KM i MZ Garevac osim vrijednih ruku nema dovoljno novčanih sredstava te računa i na nas.
Svi Garevljani koji već imaju ili će imati nekoga pokopanog na ovom groblju dužni su sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji bez obzira koliki je njihov novčani dar vrijedan, jer kada bi svi dali samo po 10 simboličnih eura, gdje bi nam bio kraj. Onaj koji od nas dadne 100 € plaća 1 dužni metar ograde.

Stoga bi bilo veoma humano da se i vi pridružite te ih zajednički financijski pomognemo jer naši pokojni koji su tu ukopani sigurno zaslužuju mirno, i lijepo uređeno vječno počivalište.

Do sada je 16 osoba dalo svoj dobrovoljni prilog i hvala im što svojim darom pomažu obnoviti ogradu na Garevačkom groblju, a posebno hvala dječici  Ilijani i Anti Križić Josipovim koji su iz roditeljske priče saznali kako postoje razne potrebe našeg sela i naroda i s čime se sve ljudi bore, a oni imaju sve što im je potrebno te je Ilijana izrazila želju donirati svoj tjedni džeparac za grobljansku ogradu (15 eura) a Anto je mlađi i ima samo 6 godina te još nema džeparac ali je rekao "tata idem odmah donijeti svoju kasicu-prasicu i uzeti 10 eura i ti to pošalji". Ovo je doista lijepa gesta ovih mališana, i da nam je više ovakvih osoba i ne samo djece već i odraslih koji su shvatili srž ove akcije.

Imena donatora koji su dali svoj dobrovoljni prilog možete pogledati klikom ovdje.

Uplate se primaju direktno kod MZ Garevac i to kod,: Mate Andrić „Starkelje“, Roke Perić i Vlade Tokić „Diakče“.

Ako netko želi svoj dar za ovu akciju uplatiti preko bankovnog računa GIP-a svi potrebni podaci od banke su vam prikazani ovdje.
Isto tako ako vam je potrebna uplatnica javite nam se te ćemo je dostaviti putem pošte na vašu kućnu adresu (ovo vrijedi samo u Švicarskoj).
Kliknite ovdje i ispunite obrazac

Visina vaših priloga kao i imena donatora će kao i uvijek biti javno objavljena na ovom portalu.

Za GIP piše Mišo Perak