Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Uto06022020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Počela je izgradnja još jednog mokrog čvora

Dok se gradi i očekuje postavljanje ograde oko garevačkog groblja MZ Garevac je paralelno počela s radom na još jednom projektu. Na ime riječ je o mokrom čvoru koji će biti izgrađen u prostorijama malog garevačkog doma, a služit će gostima i mještanima za vrijeme većih kulturno zabavnih događaja kada se u Garevcu okupi veliki broj dobro namjernika te jedan postojeći mokri čvor ne može svima istovremeno pružiti mogućnost usluge.

radov3

Stoga se ova ideja MZ  Garevac rodila prošle godine  za vrijeme „Garevačkog sjela“ ali nije bilo financijske pomoći te je to čekalo do današnjih dana. Ovih dana kada je Pero Domazet Ivin uputio pomoć  MZ Garevac od 2200 ŠFr „od nekadašnjeg Zavičajnog kluba Garevac“ odmah se krenulo u izgradnju još jednog duplog WC-a  koji će i te kako dobro doći  u ljetne dane i vrijeme godišnjih odmora kada Garevac bude bio pun svojih žitelja.

Napomenut ćemo da je na zamolbu MZ Garevac i općina Modriča dala dobar dio sredstava, a saniterne radove će i ovaj puta obaviti predsjednik MZ Vlado Tokić "Dikača". Hvala im!

radovi2

Kako saznajemo od MZ Garevac ovaj WC neće biti svakodnevno u uporabi s razlogom čistoće i održavanja jer je za to dovoljan i onaj koji tu već postoji.

Hvala MZ Garevac što se trudi da od ničega napravi nešto, a hvala i svima onima koji ih kako moralno tako i financijski podržavaju jer oni osim velike i dobre volje da nešto dobro naprave i ostave iza sebe  nemaju ništa drugo.

Za GIP piše Mišo Perakradovi1