Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Čet07162020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Postavljen je i treći dio ograde na garevačkom groblju

Ovih dana nam stižu lijepe vijesti iz Garevca. Pisali smo kako se obnavljaju kuće a danas na Badnjicu vas želimo izvijestiti da je postavljen i treći dio ograde na garevačkom groblju. MZ Garevac nam je uz blagdan Svih svetih obećala da će se i ovaj dio ograde postaviti do Božića a privatno poduzeće Pandurević MP je to potvrdilo i evo danas se to i ostvarilo.

Već smo pisali kako su poslije uspješno organiziranog garevačkog sijela ili fešte predstavnici MZ Garevac odmah  tražili da se postavi i drugi dio ograde i tako se u srijedu 23. srpnja 2019. godine postavio i taj dio ograde na garevačkom groblju.

ograda

Hvala svima koji su doprinijeli da se i ovaj dio posla realizira na vrijeme!

Sada nam preostaje još 1 dio ograde a  to jest strana od pok. Stipe Marić "Taira" pa sve do postavljene ograde pored glavne ceste.

Dužnih metara ima još puno,  stoga se nadamo da će se u ovu akciju uključiti  i oni Garevljani koji do danas nisu sudjelovali u ovoj akciji a svakako pozivamo i one Garevljane koji su do sada dali svoj doprinos da po svojoj mogućnosti  još doniraju jer MZ Garevac osim dobre volje i velike želje da se kompletna  ograda završi ne posjeduje ništa drugo a  planirali su da se i to završi do blagdana Sv. Iliji „Iline“ .

Stoga pozivamo sve Garevljane koji imaju mogućnosti da svojim donacijama pomognu da se završi ograda jer nije primjerno da nam se po groblju kreću izgladnjele i lutajuće životinje.

MZ Garevac se toplo nada da  Garevac ima još dosta moćnih Garevljana koji će pomoći da zajednički stavimo točka na i da svi skupa  na garevačkom sijelu kažemo “ gotovo je“.
U nadi da će tako i biti srdačno vas pozdravljaju i čestitaju Vam Božić i Novogodišnje blagdane.

Za GIP informira Mišo Perak