Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Pon07132020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Ugrađena je nova stolarija na grobljanskoj kapeli

Ako malo razmislimo brzo ćemo zaključiti kako danas ništa nije trajno. Vremenom sve prolazi i gubi svoju kvalitetu ma koliko ono kvalitetno bilo. Tako su predstavnici MZ Garevac na čelu s predsjednikom Vladom Tokić došli do zaključka da bi trebalo zamijeniti  prozore i vrata na kapelici u garevačkom groblju.

groblje 900

Ideja je dobra, ali kako su naši stari znali reći „prazna ne puca“, pa tako i ta ideja ma koliko ona dobra bila ne bi urodila plodom da se nije javio donator koji je izrazio želju da se prozori i vrata poruče a da će on platiti troškove izrade aluminijskih vrata i prozora.

Donator je za svaku pohvalu,  Garevljanin je,  ali želi ostati anoniman.  MZ Garevac je njegov prijedlog  prihvatila i naručili su dva prozora i ulazna vrata baš onakvoga izgleda kao što su bili i dotrajali.

Jučer na poklade 25.02.2020. godine su prozori i vrata postavljeni, a trošak od 1800 konvertibilnih maraka je donator isplatio izvođaču radova. Ostale su još završne lajsne koje treba montirati da bi se prekrila ugradbena  pjena i napraviti klupčice jer do sada nisu bile postavljene.

groblje 1024

Zahvaljujemo se MZ Garevac što misle na svoje selo i rade na dobrobit svih nas, kao i plemenitom donatoru bez kojega bi sve ovo bilo samo jedna prazna želja i pusto slovo na papiru.

Za GIP piše Mišo PERAK