Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Uto07142020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

General facts about Joomla!

Ne psuj Boga - bogopsovka ubija hrvatski narod

isusPružamo Vam mogućnost čitanja jednog članka koji bitno pogađa našu žalosnu hrvatsku zbilju. Stoga bi ga trebalo pozvati sve Kristu vijerne katolike da čine što mogu kako bi se pobijedilo to veliko zlo - bogopsovka.

Opširnije:Ne psuj Boga - bogopsovka ubija hrvatski narod

Modernizam u Crkvi, put u potpuni otpad od vjere!

mico 330Majka našega Gospodina je ocu Gobbiju u poruci od 06. rujna 1985. godine ukazala na opasnost jer se je u Crkvu je ušunjalo nejedinstvo, razdioba, sukobi i protivljenja... te su pridošla vremena koja je već otprije proprekla i, kako su se okrenuli kardinali protiv kardinala, biskupi protiv biskupa, a svećenici protiv svećenika.

Opširnije:Modernizam u Crkvi, put u potpuni otpad od vjere!

Svećenici u teškoj kušnji, kako im pomoći?

mico 330Ovome bih dodao još jednu bitnu stvar, a odnosi se na svećenike. Naime, svjedoci smo i njihovih ljudskih slabosti, njihovih padova i propusta. I nečudi, pa oni su na vjetrometini događanja izloženi najsnažnijem udaru nebrojenih demonskih sila.

Opširnije:Svećenici u teškoj kušnji, kako im pomoći?

Živimo li predapokaliptično vrijeme

mico 330Kao što nas upozorava Sveto pismo, a i mnoge objave, naliči to vremenu u kojem će vladati utjelovljeni sotona, Antikrist osobno. Ako malo bolje i oštroumnije isčitavamo znakove vremena, uviđamo da su sva ova zla što se obrušavaju na nas, ništa drugo doli, priprema za konačno zlo što ga u skoroj budućnosti ima na svojim plećima, srcu i u duši iskusiti čovječanstvo.

Opširnije:Živimo li predapokaliptično vrijeme

Objave i ukazanja o problemima Crkve zadnjih vremna

mico 330Da je taj veliki otpad od vjere uistinu stvarnost upravo ovoga našeg vremena, ovoga danas, najbolje je oslikala Majka Božja svojom porukom od 13. lipnja 1989. godine koju je dala ocu Gobbiju i upozorila svijet na opasnost crkvene masonerije (Zvijer slična janjetu).

Opširnije:Objave i ukazanja o problemima Crkve zadnjih vremna