Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Sri10212020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Dok se zločinci slobodno kreću - časnicima se sudi

Danas 17.03.2017. godine je u Tužiteljstvu BiH počelo suđenje devetorici bivših pripadnika HVO zbog zločina koji su se na području oraške općine dogodili u razdoblju od travnja 1992. do srpnja 1993. godine.

Opširnije:Dok se zločinci slobodno kreću - časnicima se sudi

Još jedan propali garevački projekt

brinesU zadnje vrijeme svjedoci smo nekoliko članaka u kojima Mišo Perak iznosi svoje dojmove i svoju istinu vezano za „Garevačke susrete 2014“ koji su doživjeli organizacijski, posjetiteljski i ono što je najgore - financijski krah.

Opširnije:Još jedan propali garevački projekt

Kornico, ponovno si osvjetlala obraz

kornica13Kornica - "DANI SJEĆANJA-KORNICA 2014" - tradicionalna manifestacija održana 2. kolovoza 2014. godine, u usporedbi s "GAREVAČKIM SUSRETIMA 2014" za mene - Garevljanina, je bila jedan s pravom mogu kazati "drugi svijet" - svijet veselih, sretnih, nasmijanih i zadovoljnih ljudi.

Opširnije:Kornico, ponovno si osvjetlala obraz

„Garevački susreti 2014“, Garevljani i još po nešto

Vrijeme prolazi, „Garevački susreti 2014.“ su uveliko za nama, a o njima na mom i Vašem GIP-u vrlo malo, bolje kazati ništa. A zašto je to tako? Jesu li se osobe koje su bile izravno angažirane umorile, razočarale (u svoje sumještane ili nekog drugog) ili su samo pristali da budu glavni krivci za lošu sliku na istim i jednostavno šute?

Opširnije:„Garevački susreti 2014“, Garevljani i još po nešto

S novonastalom situacijom odgađamo promociju knjige Sjećanja ratnika

sjecanje ratnikaU vrijeme dok se u Bosni oplakuju žrtve, a naši Posavljaci ulažu nadljudske napore da očuvaju ono što se još može očuvati, mišljenja sam da bi promocija knjige, u najmanju ruku, bila neozbiljan i neprimjeren čin.

Opširnije:S novonastalom situacijom odgađamo promociju knjige Sjećanja ratnika