Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Pet07032020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

GIP-ova zahvalnica „MAGNETICU d.o.o.“ iz Sesveta!

Cijenjeni korisnici reklama i sponzori Garevačkog portala! Krajem prošle kalendarske godine navršila se još  jedna godina od kako smo povezani sponom koja se zove Garevački portal. Preko tog Portala nalazimo svatko na svoj način dio sebe, odnosno postavljamo si i ostvarujemo ciljeve koji su nam ponekad zajednički, a ponekad različiti.magnetic doo

U  svakom slučaju naša suradnja se pokazala vrlo plodonosnom, jer se rijetko koja stranica može pohvaliti posjetom i od nekoliko stotina tisući puta u jednoj godini. Uspjeh je to koji je se mogao ostvariti iz više razloga.

Ponajprije, najzaslužniji ste upravo Vi  koji ste svojim dobrovoljnim prinosima, kao i putem reklamnih poruka u vidu vrtećih banera, davali onu financijsku podršku bez koje bi sav ovaj projekt vjerojatno bio samo jedna pusta i neostvarena želja. Svesrdnom dakle podrškom omogućili ste nam ne samo pokriti neminovne troškove, nego i kupovinu novih programa i aplikacija pomoću kojih smo bili i jesmo u stanju pratiti trend razvoja i kvalitete prisutnosti u ovom najrasprostranjenijem mediju. Dobri i kvalitetni programi uvjetuju ne samo opstanak, nego i privlačivost posjetitelja, a što je jedan od faktora  upoznavanja s Vašim reklamnim porukama, preko kojih ostvarujete kontakt i vjerujemo uspješnu suradnju.

Želja nam je da, se ovim putem zahvalimo našem sponzoru „MAGNETIC d.o.o.“ iz Sesveta i gospodinu Sebastijanu Perković, koji nas nesebično prate i pomažu evo već trinaestu godinu zaredom,  te izrazimo želju, da osvjedočeni pozitivnom i plodnom suradnjom i dalje ostanete naši poslovni, donatorski i rodoljubni pomagatelj Garevačkog portala, a to znači na indirektan način i samog nam rodnog mjesta i svih Garevljana koji su rasuti po cijelom svijetu.

Naš rad potpomognut Vašom suradnjom, jednom riječju obogaćuje Garevac i Garevljane, a smatramo da smo po savjesti to i dužni činiti koliko možemo i da oni imaju potpuno pravo i očekivati to od nas. Nadamo se da će se naše druženje i suradnja  nastaviti u još većem obimu, te da ćemo tako nastaviti onaj put kojim smo jednom bojažljivo započeli, a danas, zajedno s Vama, s ponosom stojimo uz bok najposjećenijim internet stranicama.

Napomenimo da je Magnetic d.o.o. s radom započeo 1998. godine i na početku se bavio izvođenjem i nadziranjem građevinskih radova da bi se kasnije bazirao isključivo na trgovini građevinskim materijalom.
Osnivač Magnetic-a d.o.o. je sam započeo posao u jednom uredu s nekoliko artikala. Upornim vođenjem posla i proširivanjem asortimana Magnetic se danas proširio u skladište materijala s nekoliko kamiona i desetke djelatnika.
Danas Magnetic nudi veliki asortiman građevinskog materijala od poznatih proizvođača po vrlo povoljnim cijenama, a uz to svojim kupcima nudi i stalne razne akcije.
Također, uz kupnju materijala nudimo vam i prijevoz našim kamionima do mjesta izgradnje i brojne besplatne savjete vezane uz naš asortiman koje možete dobiti od naših ljubaznih djelatnika!

Dođite i posjetite ih – jer oni su tu radi vas!!!

Uz iskrene i prijateljske pozdrave -

Uredništvo Garevačkog portala

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka