Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Ned06072020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Osmi dar gospodina Franz Widmera Garevcu

I ove 2012. godine na račun GIP-a stigla je po osmi puta uz blagdne Božića donacija od 1000 ŠFr koju je uplatio gospodin Franz Widmer isperd karitativne organizacije Anny Zullig-Kolbener iz Gossau kod  Saknt Gallena u Švicarskoj.

Gospodina Widmera još nismo imali zgodu upoznati niti predstavnici GIP-a niti župnik Filip. Sve što o njemu znamo je samo da je on posladavac našeg Pere Jagustin(Arapovog) oji vjerojatno daje dobar dojam o nama Garevljanima ali i novčanu potrebu napaćenom Garevcu.  Hvala našem Peri i gospodinu Widmeru kojem smo odmah uputili i pismenu zahvalnicu s riječima:

Cijenjeni gospodine Franz Widmer,

Zanimati se  za ljude je ona prava „ljubav prema ljudima“, koju su još stari Grci sigurno razumijevali pod izrazom „filantropija“. Ali isto tako bi to mogao biti izraz ljubavi prema  Njegovom stvorenju.

U ovom smislu smo i mi smo razumjeli i zahvalno primili Vašu i ovogodišnju osmu po redu financijsku pomoć, koju ste nam u visini od 1000, CHF na dan 15.12. 2012. dostavili na bankovni račun Garevačkog Internet portala (GIP).

Tek posredstvom Vaše pomoći možemo i mi sami dalje pomagati, to jest bit ćemo u stanju priskočiti u pomoć u ovim sve težim vremenima, a posebno u ovim zimskim mjesecima, našim siromašnima, uglavnom starijim ljudima, s drvima za ogrjev i najnužnijim prehrambenim namirnicima.

U ime svih potrebitih naše Župne zajednice „Marija Majka Crkve“ u Garevcu, želimo Vam se od srca  zahvaliti za Vaš humani čin. Želimo Vam da se u ove božićne dane osjećate ugodno i svako Vam dobro u Novoj 2013. godini!

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka