Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Sri04012020

Last updateUto, 10 Ruj 2024 7pm

Ugrađena je nova stolarija na grobljanskoj kapeli

Ako malo razmislimo brzo ćemo zaključiti kako danas ništa nije trajno. Vremenom sve prolazi i gubi svoju kvalitetu ma koliko ono kvalitetno bilo. Tako su predstavnici MZ Garevac na čelu s predsjednikom Vladom Tokić došli do zaključka da bi trebalo zamijeniti  prozore i vrata na kapelici u garevačkom groblju.

Opširnije:Ugrađena je nova stolarija na grobljanskoj kapeli

Čestitka predsjednika MZ za pravoslavni Božić

Za sve kršćane kao i ljude dobre volje, blagdan Božića i Kristova rođenja, slavi se i obilježava u znaku mira i ljubavi, međusobnog praštanja i povjerenja.

Opširnije:Čestitka predsjednika MZ za pravoslavni Božić

Asfaltiranje platoa i parkinga ispred groblja Sv. Ilije u Garevcu

Dok su nam svima oči uprte u Garevac, a misli na izgradnju nove autoceste kroz naša mjesta ipak ima i drugih lijepih vijesti. Ovo lijepo jesenje vrijeme ide na ruku mnogima pa tako i MZ Garevac i Udruzi Dragovoljaca i Veterana HVO Modriča koji su se dogovorili da asfaltiraju parkiralište to jest plato ispred spomenika poginulim i nestalim braniteljima 105. brigade HVO Modriča.

Opširnije:Asfaltiranje platoa i parkinga ispred groblja Sv. Ilije u Garevcu

Postavljen je i treći dio ograde na garevačkom groblju

Ovih dana nam stižu lijepe vijesti iz Garevca. Pisali smo kako se obnavljaju kuće a danas na Badnjicu vas želimo izvijestiti da je postavljen i treći dio ograde na garevačkom groblju. MZ Garevac nam je uz blagdan Svih svetih obećala da će se i ovaj dio ograde postaviti do Božića a privatno poduzeće Pandurević MP je to potvrdilo i evo danas se to i ostvarilo.

Opširnije:Postavljen je i treći dio ograde na garevačkom groblju

Postavljen je i drugi dio ograde na garevačkom groblju

Svi oni koji su bili za Ilinu 2019. h garevačkom groblju mogli su vidjeti da se radi i drugi dio ograde na garevačkom groblju to jest pored Vlade i Ankice Ivušić pa do  pokojnog Stpe "Taira".
Privatno poduzeće Pandurević MP je ispunilo svoje obećanje te izradilo ogradu ali se čekala isplata kako bi se ograda postavila.

Opširnije:Postavljen je i drugi dio ograde na garevačkom groblju