Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Pon02242020

Last updateUto, 10 Ruj 2024 7pm

Promociju knjige "Zaustavljeni su krici, al nisu duše"

Poštovani posjetitelji ovoga portala. Ovim putem vas želimo izvjestiti da ćemo 01. listopada u 12.00 sati u prostorijama Hrvatske matice iseljenika u organizaciji naše Nakladničke kuće, Hrvatske matice iseljenika i Hrvatskog kulturnog društva Napredak upriličiti promociju knjige "Zaustavljeni su krici, al nisu duše" autorice Zorice Krajinović-Marinić.

Knjigu će predstaviti glavni urednik nakladničke kuće "Kerigma-Pia" Anto Pranjkić, urednica izdanja Sanja Pažin, priređivaći prof. dr. sc. Pavo Barišić i prof. Nevenka Nekić te autorica kniige. Bit će ovo prigoda da nakladnička kuća uruči i financijske potpore mladim ljudima koji se bave književnošću a svojom izvsnošću, marljivošću i kreativnošću već ,sada plijene pozornost. U kulturno-umjetničkom programu nastupit će pjevači Ivan Mandić i Ivica Martić te skupina mladih KUD-a Bosanska Posavina. Skup će pozdravnom riječju pozdraviti Mijo Marić, direktor HMI i saborski zastupnik Ivica Mišić.

pozivnica 900

Promocija je posvećena stanovnicima Bosanske Posavine, ma gdje bili. Naime, autorica Krajinović-Marinić u svom romanu opisuje život Hrvata u Bopsanskoj Posavini u proteklih 150 godina. Knjigom je željela bar na jedan dan baciti pozornost na taj kraj i te ljude. Autorica živi u Švicarskoj i radi kao asistent na Sveučilištu u Zurichu.

U privitku ovog dopisa šaljemo Vam Pozivnicu , a u slučaju potrebe rado ćemo dostaviti i sve druge podatke i dokumente.
 
Nadamo se Vašem dolasku, lijepom druženju te praćenju ovog događaja.  

Srdačan pozdrav,
Anto Pranjkićknjiga 900