Samo je jedan Garevac

Selo moje sve me tebi zove

Čet07092020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Garevački susreti

Garevački susreti i akcija više cvijeća manje smeća

cvijece 14U ovogodišnjoj akciji  „Više cvijeća manje smeća“ koju smo organizirali u sklopu Garevačkih susreta 2014. sudjelovali su svi povratnici u Garevcu dok su ovogodišnje nagrade zasluženo primili Mara Stanušić „Roknica“ za najuređeniji cvijetnjak i dvorište i N.N. za najbolji šljivik.

Ovogodišnje pobjednike ove atraktivne akcije koja je svake godine sve zanimljivija i privlačnija birali su sami mještani i čelnici MZ Garevac dok je nagrade i ove godine sponzorirao Garevački Internet portal „GIP“ kako bi što bolje motivirali mještane da se svi uključe u borbu uzgoja cvijeća i imali što manje smeća.

Ove godine GIP je pobjednici Mari Stanušić „Roknici“ darovao komplet vrtnog ručnog alata, dok je osoba N.N na dar dobila jednu pletenku od 15 litara za spremanje nove tečnosti vatrenog stroja i berbe šljiva 2014. godine.

Pobjednicima čestitamo a stručnoj izborničkoj komisiji se zahvaljujemo na suradnji i realnom izboru pobjednika. Isto tako očekujemo još bolju motivaciju ostalih mještana za sljedeću godinu.

Za GIP piše Mišo Perak