Samo je jedan Garevac

Selo moje sve me tebi zove

Sri10282020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Kulturno zabavna večer 2010. u Garevcu

Garevac/ Srijeda je 21. srpanj 2010. godine dan kojeg po starinski nazivamo Prailina. Za ovu večer predviđen je Kulturno zabavni program i u posjet nam dolazi KUD Matići iz Matića a prate ih dva mlada i nada se vrsna svirača i pjevača „Braća Kopić“. 

Opširnije: Kulturno zabavna večer 2010. u Garevcu

Zadnji dan druženja i pečenje pečenjaka u Garevcu!

pecenje pecenjakaZadnji dan Garevačkih susreta 2010. i druženja u Garevcu bio je četvrtak 22 srpanj 2010. kada su se okupili Garevljani na kuhanju i pečenju pečanjak kod Garevačkog doma. Bilo ih je oko 35 osoba mahom satirijih i povratnika to jest onih koji pretežno tu borave i žive. Velike ljetne vrućine a i potreba za odmorom otijerali su mlade i njihove roditelje na plavi Jadran pa je Garevac već malo tužnije izgledao.

Opširnije: Zadnji dan druženja i pečenje pečenjaka u Garevcu!

Zabavna večer i izbor Miss Teen Garevca 2010.

Poslije Sv. Mise na groblju te svečanog blagdanskog ručka većina gostiju i Garevljana je pošla na Garevačko igralište a po tome u Garevački dom gdje je organizirana zabavna večer. Već od 19.00 sati čuli su se zvuci poznatih pjesama grupe  Folk Rio band koji su svoj dio posla vrlo dobro odradili.

Opširnije:Zabavna večer i izbor Miss Teen Garevca 2010.

Zadnji dan druženja i pečenje pečenjaka u Garevcu

Zadnji dan Garevačkih susreta 2010. i druženja u Garevcu bio je četvrtak 22 srpanj 2010. kada su se okupili Garevljani na kuhanju i pečenju pečanjak kod Garevačkog doma. Bilo ih je oko 35 osoba mahom satirijih i povratnika to jest onih koji pretežno tu borave i žive.

Opširnije:Zadnji dan druženja i pečenje pečenjaka u Garevcu

Akcija najmlađih 2010. "Garevački kemen"

Serijal „Garevačkih susreta 2010“ nastavljamo akcijom najmlađih Gerevljana pod motom „Garevački kamen“. Akciju je oragnizirala i u djelo sprovela gospođa Kaja Perić. U ponedjeljak 19. srpnja 2010. su se Garevački mališani okupili i pošli na rijeku Bosnu kako bi prikupili za njih najljepše kamenice kojih samo tu u njihovom Garevcu ima. Bilo ih je oko dvadestetak, a veliku motivaciju u svemu ovome su pružili njihovi roditelji, posebno Anto Cvitkušić i Eugen Marić koji su pripomogli i u prijevozu djece..

Opširnije:Akcija najmlađih 2010. "Garevački kemen"