Samo je jedan Garevac

Selo moje sve me tebi zove

Sub06062020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Plan i program „Garevalčkih susreta 2010."

Plan i program „Garevalčkih susreta 2010." u koje uključujemo sporski, zabavni i kulturni događaj. Svaki dan od subote 17.7 do petka 23.7 2010. imamo predviđen program i svakodnevno će biti otvoren prednji dio Garevačkog doma gdje će se mladi moći okupljati zajednički družiti i popiti hladno piće.

Plan i program bi izgledao ovako!


 Nakon nekoliko godina na  ulazu u Garevac ponovo će nas dočekati natpis "Dobro došli u Garevca"
17.7.2010.
Subota 17.00 sati Sveta misa i -5-godišnjica posvete Garevačke crkve.
Poslije toga piće u domu.

18.7.2010.
Nedjelja. 11.00 sati Sveta misa u Garevačkoj crkvi.
Između 12.30 i 15.00 sati je Posveta kapelice kod Ivana Marić-Kajića (tačno vrijeme posvete ćemo kasnije najaviti)  a poslije posvete je ručak za sve nazočne kod Ivana Marić .

igraliste07Za 16.00 sati je planiran malonogometni turnir. Igra se 5+1 igrač. Svaka ekipa uplaćuje 60 KM ili 10 KM po igraču i od toga novca se djele tri prve nagrade za 1,2 i 3 mjeto dok GIP poklanja 3 pehara. Turnir se igra do polufinala.
Po završetku turnira piće u domu i sportsko druženje do kasno u noć. Za ovaj turnir GIP će izraditi malonogopmetne stative i pokloniti ih našem Garevcu. Za ovaj malonogometni trunir, natjecanja i izvlačenje ekipa zaduženi jsu višegodišnji igrači Garevca Jole i Mata Gagulić.
Imate ekipu ili želite igrati u nekoj od njih prijavite se klikom ovdje.


19.7.2010.
Ponedjeljak.
U 10.00 počinje program za najmlađe. Garevačke majke s najmlađim Garevlajnima ići će na rijeku Bosnu prikupljati raznorazne i ne svakodnevne  kamenice jer takvog blaga samo u Garevu ima, a po tome ih poslije ručka bojiti u Garevačkom domu. Za ovaj dio programa odogovara Kata „Kaja" Perić.
Želite se prijaviti učinite to klikom ovdje.

Od 16.00-18.00 sati traje akcija „Više cvijeća manje smeća" u kojoj ćemo birati najuređenije dvorište i najbolje cvijeće jedne naše povratnice te najuređeniji i najbolji šljivik jednog našeg povratnika. Za nagradu će pobjednici dobiti prikladni poklon od GIP-a. Iz ove akcije su isključeni prošli pobjednici Kaja i Manda Perić te  Marko Zelić ali oni mogu učestovati u komisiji ili žiriju ukoliko to žele. U koliko ste za vrijeme svog odmora u Garevcu zapazili dvorište ili šljivik vrijednog sjećanja prijavite ga klikom ovdje.

Od 19.00 -24.00 sata Disko za mlade.

20.7.2010.
Ilina-utorak.
11.00 sati Sv.misa u groblju.
Od 12.00-12.30 sati u dvorištu Vlade Ivušić odigrat će se nekoliko izvornih kola koja će svirati „Kumovi" Garevački talent Marko Spajić i njegov kum Krunoslav iz Dugog Sela. Poslije toga gostinski ručak po Garevačkim kućama.

Za 16.00 sati predviđeni su finali malonogometnog turnira. Znači igraju se 4 utakmice a poslije toga podjela pobjedničkih nagrada.

Od 19.00 sati zabavna večer i goste zabavlja grupa RIO Band iz Brčkog u domu ili ispred Otvorene kuće (koncert na otvorenom) o ovome ćemo se još naknadno dogovriti. Tu večer ponovo biramo najljepšu djevojku Garevaca, a slijedi i izbor Mistera najljepšeg i najzgodnijeg  muškarca Garevca za 2010. godinu.
Pobjednike očekuju vrlo vrijedne novčane nagrade našeg ovogodišnjeg sponzora „Hotel Bijela Ruža" iz Velike Gorice.
Isto tako birat će se najbolji igrač kola i jedan plesni par. Želite se prijaviti za izbor Miss to jest najljepše Garevljanke ili najzgodnijeg Garevljanina učinite to klikom ovdje.

miss07Napomena: Dakle ako ste Garevljanka/inin ili su vam korijeni po majci iz Garevca prijavite se za izbor  a mi ćemo  po  vašim prijavama i godinama starosti odlučit  hoćemo li birati Miss ili Miss Teen Garevca za 2010. godinu. Što znači da za izbor Miss Teen su djevojke i mladići sa starosnom dobi od 15 do 19 godina, a izbor Miss od 18 pa na više godina. Kao i prošli puta nećemo biti tvrdi sa svojim odlukama  i izborima već ćemo birati vašu ljubav prema Garevcu, vašu prirodnost, plemenitost, snalažljivost i sve ono što vi mladi već posjedujete. Za koreografiju i pomoć oko ove organizacije stoji nam na usluzi gospođa Ika Spajić, a tu će biti i prošla pobjednica gospođica Ružica Tokić koja će predati Garevačku krunu novoj pobjednici i reći nekoliko riječi o svom životu sa titulom "Miss Teen Garevca za 2007. godinu..
Želite li biti u žiriju to jest izborničkoj komisiji prijavite se klikom ovdje

21.7.2010. Srijeda.
kopici07domaljevac-mladostU srijedu u 19.00 sati je Kultrno zabavni program. Zbavaljat će Vas ponovo najmlađi izvođaći izvorniog melosa „Braća Kopić"  a u goste nam dolazi KUD „Mladost" iz Domaljevca i KUD iz Matića, dok će i naš KUD Garevac pripremiti i izvesti jednu dramu. Za ovu večer svoj boravak u Garevcu će produžtit naši „Kumovi" Marko i Krunoslav koji će pokazati svoju vještinu na žicama šargije i violine. Ostanite i ovaj dan u Gerevcu i nedozvolite da bude više gostiju već nas Garevljana.

 
22.07.2010.
Četrvrtak Disko za mlade ili Kino u „Otvorenoj kući".

23.07.2010.
Pečenje pečenjaka kod doma. Pečenjke će pokloniti GIP dok se piće plaća. Ujedno i momačko večer od Tomislava Perić ako bude onih koji će tu boraviti.

24.7.2010.
Subota svadba od Marine Jagustin i Tomislava Perić.
Vjenčanje u 17.30 u Garevačkoj crkvi.

Poslije toga se završavaju Garevački susreti 2010. Godine u Garevcu.

Za ove susrete sam zahvalan donatorima Garevačkih susreta 2010. iz Švicarske koji su mi pomogli oraganizirati ove susrete te svojom novčanom pomoći dati nam mogućnost izraditi malonogometne stative i ugraditi zvučne trube na Burića štali.

Isto tako veliko hvala i glavnom sponzoru  za izbor Miss i Mistera „Hotelu Bijela Ruža iz Velike Gorice"

Isto tako veliko hvala i prestavnicima MZ Garevac a posebno Goranu Tokić „Dikači" koji je odigrao glavnu ulogu oko organizacije kao i Jakovu „Jakšumu" Spajić koji mi je dao motivaciju i ulio nadu za ponovno organiziranje Garevačkih susreta u Garevcu!

Za GIP informira, susrete organizira, sve popratne troškove pokriva i na sva pitanja u svezi susreta odgovara:
Mišo Perak.