NK Mladost Garevac

Mladost sa zelenog travnjaka

Sub11282020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Nogometna zvijezda na garevačkom zelenom travnjaku

bakir beširevicBAKIR BEŠIREVIĆ, nakon igranja za bh. nogometnu reprezentaciju, Velež, Osijek, HNK Orašje... na zahvalu našem Garevljaninu Antunu Fuglinskom nastupio je i za malonogometnu momčad našeg Portala dan prija Iline u Garevcu. Sjećate ga se?

Opširnije:Nogometna zvijezda na garevačkom zelenom travnjaku

Malonogometni turnir i dječija olimpijada 2014.

Za Garevačke susrete 2014. i malonogometni turnir GIP je u suradnji  MZ Garevac sve na vrijeme i u detalje pripremio. Igralište je bilo već tjedan dana prija uredno pokošeno i spremno a jedino na što se čekalo bilo je obilježavanje igrališta jer bi eventualno kiša mogla saprati obilježite crte.

Opširnije:Malonogometni turnir i dječija olimpijada 2014.

Malonogometni turnir 2010. U Garevcu

ibs-ekipaNa blagdan Sv. Ilije poslije Sv. Mise na groblju Garevljani i njihovi gosti su pošli kućma na ručak, a po tome se ljubitelji nogometa oko 16.00 sati okupiše na Garevačkom igralištu. Bilo ih je preko 150 osoba.

Opširnije: Malonogometni turnir 2010. U Garevcu

NK Mladost sa zelenog travnjaka

novi grb mnk mladostiskaznica m

Evo tračak zapisa o ngometnnom klubu „Mladost“ iz Garevca koji je osnovan daleke 1952. godine, s velikim brojem osvojenih trofeja, koji je godinama bio ponos Garevca i okoline, klub u kojemu su ponikli igrači koji su obilježili Posavski nogomet u sedamdesetim i osamdesetim godinama, klub kojemu su rado na turnire i prijateljske susrete dolazile gotovo sve posavske ekipe.

O ovome kao da se stidjelo pričati i pisati. Nikada i nitko do sada nije stavio niti jedno slovo na papir o našem klubu, ali zahvaljujći upornosti GIP-a i našem vrijednom i dugogodišnjem igraču Iliji Cvitkušić „Džolji“ kao i Ivi Perković (Jakinom) saznat ćemo nešto više o legendarnom NK „Mladost“ iz Garevca.

Opširnije:NK Mladost sa zelenog travnjaka

Svlačionica NK Mladosti

Po svom sjećanju priča nam Ilija Cvitkušić "Džoljo"!

dzoljoGIP: Ilija možeš li nam nešto reći o našoj svlačionici, kada je izgrađena i tko je radio na njoj,  jeste li imali vodu  u njoj ili samo uslove za raspremanje.

Ova svlačionica koja je i danas na igralištu ozidana je 1976. godine. Točnije, po povratku igrališta, kojeg je Marijan Stanušić „Mileša“ bio uzorao. U izgradnji svlačionice sam i ja osobno sudjelovao do izlijevanja ploče.

 

Opširnije:Svlačionica NK Mladosti