Samo je jedan Garevac

Selo moje sve me tebi zove

Ned06072020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Župna statistika za 2011. godinu

zupna statistika

GAREVAC-Smjena Stare i Nove godine bila je uvijek i razlogom raznoraznih zbrajanja, oduzimanja, usporedbe, proračunavanja itd. Dozvolite nam da se i sami malo pozabavimo jednom statistikom koju smo zapravo naviknuli najčešće slušati u našoj Župi.

Sigurni smo da je svima u dubokom sjećanju kad su nas naši župnici, uglavnom je to bilo na Staru godinu, izvješćivali o promjenama koje su se u posljednjoj godini dogodile u svezi s demografskim, liturgijskim  i sličnim podacima.
Ovaj put donosimo statistiku takvih događanja a bismo se nekako lakše odredili o rastu ili padu određenih događaja.

U 2011. godini kršteno  je troje djece i i to tri momčića. Od ovih troje jedno ostaje živjeti u Garevcu. Nije vjenčan ni jedan par. Umrlo je deset osoba i jedna prenešena. Umrli su Kata Jagustin, Ivo Šerić, Ruža Jagustin, Ruža Perić, prenešena , Mara Bičvić, Vinko Jagustin, Luca Šerić, Jozo Cvitkušić, Stjepan Marić , Danica Francel i Ivo Burić. Od ovih umrlih četvero je stalno živjelo u Garevcu.

S dobrom namjerom suzdržavamo se od osobnih komentara. Neka svaki koji ovo čita pročita i između redaka, pa neka po zrelom razmišljanju, svojim mogućnostima i po svojoj savjesti uvidi što bi mogao doprinijeti da bi se u pozitivnom smislu sljedeće godine statistika poboljšala.


Uredništvo GIP-a