Tekstualno razmišljanje Garevljana

forum

Na Uredništvo GIP-a prispijela je jedan poruka redovnog posijetilja  koji predlaže uvođenje tekstualnog razmišljanja to jest FORUMA na kojem bi se moglo o svemu i svačemu pisati što je vezano za Garevac, Garevljane ali i sudjedna područja s naznakom da tekstove "neprimjerenih" autora ne bi trebalo objavljivati već odmah brisati.

Isto tako misli da bi, kroz FORUM  "provukao" neka svoja rezmišljanja o urednijem, a time i ljepšem Garevcu, bar za Ilinu, te susretima maldih na nogometnoj utakmici pa do druženja Garevljana izvan Garevca. Predpostavlja da ima i drugih koji imaju svoje komentare, planove, vizije, pa se pita zašto bi im to bilo uskraćeno.


Nadalje misli da bi FORUM omogućio da se kroz njega objavljuju kraće vijesti i najavljuju neka značajnija događanja kao što se to trenutno radi na fejsu.


S tehničke strane je to moguće postaviti na GIP, ali nas zanima i Vaše mišljenje. Stoga smo postavili ANKETU da vidimo što Vi mislite dali je to doista potrebno imati na GIP-u i za to ulagani potrebni trud i vrijeme?

Klikni ovdje i pogledaj rezultate, a svoj glas mošete dati u Anketi na našoj naslovnici!

PRESS GIP-a