Samo je jedan Garevac

Selo moje sve me tebi zove

Čet07092020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Garevljani organiziraju doček Nove godine

Garevljani će i ove godine organizirati doček Nove godine u našem zavičaju, našoj svetinji i našem Garevcu. Kao i ranijih godina organizira se doček Nove 2020. godine u dvorani garevačkog doma. Imamo znanje, imamo prostorije, imamo jarku želju da se družimo i budemo skupa. To je sve što je potrebno da bi ovu najdužu noć proslavili ovdje, a ne tamo negdje! Do sada imamo prijavljenih preko 80 osoba, bit će ludo i veselo.

docek nove godine

Ako ste u tom djelu Posavine možete se prijaviti kod Vlade Tokić "Dikače" te uživati u još jednoj ludoj noći koja se tu provodi na poseban način: ludo veselo i do ujutro. Doček Nove godine je najprikladnije i najbolje vrijeme da odete sa svojim najbližim i najdražim osobama u poznato društvo koje vas rado očekuje. Stoga iskoristite ovu zgodu gdje vas očekuje domaće jelo, piće i dobra zabava i još bolje društvu. Ovu večer će vas zabavljati "PINK band uz Acu i Snježanu".docek nove godine

Ne zaboravite da je 31. prosinac posljednji dan u ovoj godini. Dan koji je pun tajanstvenosti. Zovemo ga Stara godina. Svaka minuta toga dana je posljednja, a svaki sat je zadnji. Stoga je važno svaki taj trenutak proživjeti onako kao da je zadnji, jer on to zaista i jest.

Često nas nešto opterećuje te nam ovaj zadnji dan ne može podariti sreću, ali bi za to ovaj dan trebao biti dan zahvale za prethodnu ili dan zamolbe za novi dan u idućoj godini koji bi trebao da bude blagoslovljen i da rasvijetliti sve što nije bilo dovoljno svijetlo.

Trebao bi čovjeka učiniti zadovoljnim, sretnim i radosnim. Jer sate koje odbrojavamo veoma su važni za naše odluke. Od ovih posljednjih sati, minuta i trenutaka treba napraviti prve sate u Novoj godini. Treba početi ispočetka.

Vaš GIP