Samo je jedan Garevac

Selo moje sve me tebi zove

Čet07092020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Doček Nove 2019. godine u Garevcu

Kao i prijašnjih godina Garevljani su i ovu Novu 2019. godinu dočekali u zajedništvu i vedrom ozračju kao što smo već najavljivali. Bilo je živo i veselo u garevačkom Domu mladih gdje se tradicionalno od 2009. godine slavi doček Nove godine uz razna domaća jela, piće i poslastice.

docek 900

Snijega nije bilo kao nekada ranije, a i ono malo što je prija toga napadalo progutale su sunčeve zrake. Međutim ništa ne bi spriječilo mlade Garevljane i susjede iz Kladara Donjih i Čardaka da se okupe sa svojima u garevačkom Domu.
Ove godine su ih do ranog jutra zabavljali "PINK band" koji im je pružio ekstra dobru svirku.
 
Radi hladnoće i studeni i ove godine su stariji mještani ostali i doček Nove godine slavili po obiteljskim kućama.
 
Doček Nove godine proslava je svih lijepih događaja koji su nam se dogodili u protekloj godini kao i iščekivanje da nam naredna godina bude još uspješnija. Stoga Garevljani bolje rečeno Vlado Tokić „Dikača“, od 2009. godine za redom, organiziraju doček Nove godine s ciljem da Garevac postane mjesto ne samo Garevljanima već i našim susjedima Kladarcima i Čardačanima gdje se može proslaviti ova najluđa noć u godini i gdje bi svi zajednički ušli u novo vremensko razdoblje.

docek 901

Mladi, kojih je bilo preko sedamdeset osoba, i nekoliko djece uz glazbu uživo, veliki vatromet i zajedničko druženje dostojno i veselo su dočekali i ovu Novu 2019. Godinu i tu ostali do 5 sati ujutro

Ovom zgodom stara i vesela garevačka družina želi svim Garevljanima kao i svim ljudima dobre volje širom svijeta sretnu Novu 2019. godinu.
 
Za GIP piše Mišo Perak

Ostale fotografije možete pogledati u našem foto albumu ili klikom ovdje.docek 1024