Samo je jedan Garevac

Selo moje sve me tebi zove

Čet07092020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Da li ste i vi donator ograde na Garevačkom groblju

U listopadu 2018. godine poslije berbe kukuruza i pečenja rakije pisali smo da došla je na red radna akcija MZ Garevac za čupanje Tuja pored glavne ceste garevačkog groblja da bi polovicom veljače 2019. godine savjet mjesne samouprave Garevac donio odluku da se krene u obnovu postojeće metalne ograde koja se  godinama nije bojila i korozija je učinila svoje te se pod hitno morala sanirati.

groblje 1024

Tako će se postojeći betonski temelj obnoviti i proširiti a na njega će doći dugovječna ograda izrađena od vrućeg pocinčavanja čelika koja je do sada najefikasnija i ekološki najprihvatljivija zaštita čelika te zaštićena galvanskim navlakama od hroma, nikla, bakra i mesinga, polimerizacijom, koja u kombinaciji s bojanjem predstavlja cjelovitu višegodišnju zaštitu i takva kvalitetna zaštita može trajati i dulje od trideset godina.

Cijena ovoga posla će prijeći 15.000 KM i MZ Garevac osim vrijednih ruku (i ostatka novca od organiziranja prošlogodišnjeg "Garevačkog sjela" gdje je sve bilo besplatno) nema dovoljno novčanih sredstava te računa i na nas. Stoga bi bilo veoma humano da im se pridružimo te ih financijski pomognemo jer naši pokojni i tu ukopani sigurno zaslužuju mirno, i lijepo uređeno vječno počivalište.

Ovdje je popis imena donatora za ogradu na Garevačkom groblju. Do sada su uplatile 66 osobe. Hvala im!

Hvala im, što svojim darom pomažu obnoviti ogradu na Garevačkom groblju, a posebno hvala našim mladim i umirovljenicima koji nas nikada nisu zaboravili jer oni shvaćaju srž ovakvih akcija!

Imena donatora možete pogledati klikom ovdje.

Želite li i Vi uplatiti za ogradu na groblju u Garevcu to možete učiniti putem Banke u Švicarskoj ili uplatiti direktno kod MZ Garevac i to kod,: Mate Andrić „Starkelje“, Roke Perić i Vlade Tokić „Diakče“.

Ovdje su svi potrebni podaci o banci i računu banke na koji se može izvršiti uplata Vaših donatorskih priloga!
Garevački Internet Portal -GIP- je Udruga koja pomaže Garevcu i Garevljanima
Podaci o Banci: Raiffeisenbank Thunersee, 3700 Spiez,
Broj konta 30-23367-6, IBAN CH07 8086 7000 0062 7108 5 na ime Garevacki Internet Portal, Bürglenweg 16, 3627 HEIMBERG
Banken Clearing Nr.(BCN) 80867, RAIFCH22
Također se ovi podaci mogu koristiti za besplatne uplate u europskom platnom području SEPA  koje obuhvaća sve članice Europske unije a među njima i Švicarsku.
Iskreno se zahvaljujemo za svaki Vaš novčani dar ma koliko on bio!

Za ovu akciju i prikupljena novčana sredstva odgovara MZ Garevac i Mišo Perak!