Samo je jedan Garevac

Selo moje sve me tebi zove

Čet07092020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

U Garevcu je sve spremno za ludu noć

U Garevcu je sve spremno za ludu noć. U Garevačkom Domu  će se okupiti 80 osoba da zajednički isprate staru i dočekaju Novu godinu. Ne znamo što će nam donijeti Nova godina ali zato znamo što ćemo ispratiti sa starom. Bilo je u njoj puno uspjeha ali i kratkih padova za koje ipak možemo reći hvala Ti Bože.

Iza nas je jedna uspješna godina u kojoj smo uspjeli postaviti tri djela grobljanske ograde, organizirali garevačko sjelo s pečenjem vola na ražnju, a onda dolazi grom iz vedra neba s aferom auto ceste kroz naša sela. Međutim i to smo ubrzo barem djelomično riješili.meze

I evo nas sada i na dočeku Nove 2020. godine. Garevački dom, stolovi, predjelo i jelo su već spremni a i čobanac već miriše. No on će ipak dočekati goste i muziku koji će večeras ovdje ostati duboko u noć.

Ispred nas je godina izazova u kojoj očekujemo realizaciju i završetak postavljanja grobljanske ograde kao i početak velikog projekata uređenja grobnice žrtava Burića štale a uz to ponovno organiziranje garevačkog sjelo koje će biti još bolje, veće i veselije.

I zato, po onoj staroj poslovici, zaboravimo ono što je prošlo, podržimo ono što je bilo dobro i veselimo se onome što tek dolazi. Vama i vašim obiteljima neka na dobro dođe novo ljeto u kojem vam svi mi iz uredništva GIP-a želimo puno zdravlja i sreće.

Uredništvo GIP-ajelo

 Izvrsno i ukusno jelo, lijepog izgleda za posebne i svečane trenutkesala