Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Čet08062020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Priopćenje Udruge Interactiv

interaktiv

Učenici Srednjoškolskog centra "Fra Martin Nedić" u Orašju, u suradnji s Udrugom "Interactiv" i Helsinškim odborom za ljudska prava u Republici Srpskoj, organizirat će 22. svibnja 2013. godine, s početkom u 10:50 sati u prostorijama škole, kratku predstavu i izložbu radova o međuetničkoj toleranciji i interkulturnoj suradnji.

Radovi su nastali tijekom kreativnih radionica iz fotografije, slikarstva, novinarstva i glume, koje su organizirane u okviru Mirovnog kampa održanog u razdoblju 6 -13. travnja na Jahorini. Tijekom izložbe, učenici će stečena znanja i iskustva podijeliti sa posjetiocima i ostalim učenicima Srednjoškolskog centra u Orašju, koji nisu imali prilike sudjelovati na Kampu.


Na Mirovnom kampu, koji je bio jedna od aktivnosti u okviru projekta "Ambasadori za budućnost - novi društveni kapital", sudjelovalo je 40 srednjoškolaca iz Orašja, Bijeljine, Brčkog i Srebrenice. Realizaciju projekta podržava Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini.


Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, možete nas kontaktirati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na sljedeće brojeve telefona: 055.203.011 i 055.419 274. Kontakt osoba je Valentina Todorović (065.604.650).


Služba za informiranje,
Udruga "Interactiv"
Helsinški odbor za ljudska prava u Republici Srpskoj