Sama protiv trojice u polufinalu The Voice

U trećoj emisiji uživo, ujedno i pretposljednjoj, odabrani su finalisti popularnog HRT-ovog showa The Voice. Za titulu “Najljepšeg glasa Hrvatske” u drugoj sezoni borit će se Edgar Rupena, Alen Đuras, Vedran Ljubenko i Ruža Janjiš.

ruza finali1

Dakle Ružu Janjiš samo jedan korak dijeli do glazbene zvijezde. U subotu  23.04.2016. Ruža će nastupiti u finalu druge sezone showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” sa svoja tri kolege.

U prošloj emisiji smo gledali osmero natjecatelja: Edgar Rupena i Monika Perić iz Tonyjeva tima, Alen Đuras i Petra Vurušić iz Jacquesova, Tajana Belina i Vedran Ljubenko iz Ivanova te Ruža Janjiš i Eni Jurišić iz Indirina tima. O tome kojih četvero, po jedan iz svakog tima, ulazi u finale odlučivali su isključivo telefonski glasovi gledatelja.

Stoga su gledatelji i slušatelji odlučili da u finale s tijesnih 55,83 posto glasova ide Vedran, a Ivan je Tajanu pozvao da s Vatrom nastupi 29. Listopada2016.  u dvorani Vatroslava Lisinskog.

Iz Indirina tima snažni  ženski vokal Ruža Janjiš otpjevala je pjesmu pokojnog Toše Proeski „Bože, brani je od zla“ i zahvalila svom timu i mentorici. Gledatelji su presudili da je s premoćnih 67,88 posto glasova u finale uvjerljivo prošla Ruža.

Nakon što je Tonyjev tim otpjevao “Easy Lover”, došli su na red glasovi gledatelja, a oni su odlučili da u finale s uvjerljivih 61,94 posto glasova odlazi Edgar.

Zadnji je nastupio Jacquesov tim. U finale s čak 80,27 posto glasova gledatelja ušao je sjajni Alen, koji je svojom izvedbom Sijine pjesme oduševio i publiku i mentore.

Sada se naša Posavka Ruža Janjiš  iz Gornje Dubice kod Odžaka natječe u društvu svoja tri kolege,  za „ Najljepši glas Hrvatske” a da bi to i ostvarila neophodna joj potpora glasača.

Napomenut ćemo da Ruža Janjiš ima 28 godina i od ranog djetinjstva pjeva, a sada već pomalo i sklada. Ruža je već s  11 godina počela nastupati na festivalu Djeca pjevaju hitove, a trenutno pjeva u osječkom bendu Babylon i ima akustični duo The Brown Bunny.

Stoga ovim putem apeliramo i molimo sve one koji posjeduju brojeve hrvatskih tele operatera da svojim glasom pomognu našu Ružu, jer ona to svojom interpretacijom, karakterom i božanstvenim glasom doista i zaslužuje...

Očekujemo da ćemo  u subotu svi zajedno biti još bolji i glasniji i da ćemo svojim glasom našu Ružu podići u zvjezdane visine.

U prošlogodišnjoj prvoj sezoni showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” pobijedila je Nina Kraljić, koja će Hrvatsku predstavljati na ovogodišnjem, 61. Eurosongu u Stockholmu s pjesmom “Lighthouse”.

Za GIP piše Mišo Perak

Ovako je Ruža uživo pjevala pjesmu „Bože, brani je od zla“

{youtube}pDsYx_elNcg|720|510|0{/youtube}