Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Sub07042020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Otvoren prvi kružni tok ili rotor u Modriči

MODRIČA – U Modriči je zvanično pušteno u promet prvo raskrižje sa kružnim tokom za čiju je izgradnju  općina Modrića, iz kapitalnog budžeta, uložila 75.000 KM. Načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje, stambeno-komunalne poslove i ekologiju Jovan Mišić kazao je da je izgradnja ovoga kružnog raskrižja koja povezuje ulice Gavrila Principa, Berlinska, Vojvode Stepe Stepanovića i Trg Jovana Raškovića, završena 10 dana prije planiranog roka.

modrica kruzni tok900

Izvođač radova, poduzeće “Balegem” Gradačac i općina Modriča dogovorili su izgradnju ovog kružnog toga za 45 dana, a radovi su privedeni kraju za svega 35 dana.

Kružni tok ima unutarnji radijus 16 metara, a prometna traka je široka osam metara i to je prvi kružni tok na prostoru općine Modriča.

Ovim kružnim raskrižjem bit će smanjene prometne gužve i povećana sigurnost prometa prema Rafineriji ulja Modriča, Gradskoj tržnici, Srednjoškolskom centru i sportskim terenima u Modriči.

Imajući u vidu povećanu prometnu gužvu na raskrižju regionalne ceste Modriča – Doboj i Modriča – Odžak, kao i raskrižja ulica Gavrila Prncipa i Dositeja Obradovića u centru grada, također će biti nužno izgraditi ovakva raskrižja koja će velim djelom rasteretiti promet na ovim mjestima.

PRESS GIP-a

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka