Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Sub06062020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Nastavak radova u centru za zdravo starenje

Domaljevac su posjetili predstavnici Razvojnog programa Ujedinjenih naroda. Povod posjetu je nastavak radova u Centru za zdravo starenje u Domaljevcu kojim bi se završili unutarnji građevinski radovi na katu Centra i opremile sobe za stanovanje korisnika Centra.domaljevac staracki dom

(foto: ovako će izgledati Centar za zdravo starenje u Domaljevcu nakon završetka radova)

Centar za zdravo starenje je osmišljen kao javna ustanova kojom će upravljati Općina Domaljevac.

Nositelj projekta završetka radova i edukacije njegovatelja je organizacija Treća radost iz Domaljevca koja će kroz projekt LOD IV izgraditi kapacitete za smještaj starih i nemoćnih osoba te osposobljavanje zainteresiranih osoba s područja općine za njegovateljske poslove.

Lokacija Centra je po ocjeni stručnjaka izvrsna, jer je u neposrednoj blizini Dom zdravlja, a i blizina dječjeg vrtića dodatno doprinosi pozitivnoj ocjeni lokacije Centra.

Istodobno s ovim javnim projektom kojega je osmislila i kojega realizira općinska uprava, i jedna privatna inicijativa je usmjerena na pružanje usluga osobama starije životne dobi te se zadnjeg dana ovoga mjeseca planira otvorenje privatne ustanove Dobro Srce u poslovnoj zoni u Domaljevcu.

Agencijsko izvješće

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka