„S CLUB ORAŠJE“ UGOSTITI ĆE NAJLJEPŠE DJEVOJKE POSAVSKE ŽUPANIJE

Bliži se izbor za „Miss Posavske Županije“ koji će se ove godine održati u popularnom „S clubu“ u Orašju.

Domaćini ovog kluba potrudili su se da publika uživa u izboru „Miss Posavske Županije“ na otvorenoj pozornici kluba S na platou bazena. Očekuje se velika posjeta, pogotovo jer je ovog mjeseca u Posavinu pristigao veliki broj naših ljudi koji žive u dijaspori a uživaju ovdje na odmoru.

POPULARNI „S CLUB ORAŠJE“ UGOSTITI ĆE NAJLJEPŠE DJEVOJKE POSAVSKE ŽUPANIJE 11.08. U 21h

Uz naše ljepotice iz Posavine biti će i dobre muzike za šta će se posebno pobrinuti popularna pop grupa „Jutro“ iz Tuzle. Početak manifestacije izbor „Miss Posavske Županije“ će biti u 21h i trajati će do 23h kada će biti izabrane pobjednice uz prigodan vatromet. Nakon toga nastavlja se zabava još dugo u noć uz vrsnog DJ-a kluba S. Dakle dobre zabave, muzike, ljepote, mladosti i veselja neće nedostajati u Orašju 11.kolovoza/augusta.

Za titulu će se natjecati 20 djevojaka a pobjednica i njene pratilje plasiraju se u predzavršnicu izbora „Miss Federacije“ koji će se održati 01.09. uz direktan tv prijenos na Federalnoj televiziji koja je medijski partner izbora Miss BiH već dugi niz godina. Finale izbora Miss BiH planirano je početkom listopada/oktobra, a Miss Svijeta održava se 14.12. u Londonu.

Inače ovo je 24. izbor za „Miss BiH“ od kako je i naša država članica ove velike manifestacije „Miss Svijeta“, koja se održava već 69 godina u svijetu.
Dobrodošli u S club Orašje 11.08. u 21h!
Rezervacije na telefon 00387 63 252 810 (Ivan).

View the embedded image gallery online at:
https://www.garevac.info/vijesti/najnovije-vijesti/posavina/8097-%E2%80%9Es-club-ora%C5%A1je%E2%80%9C-ugostiti-%C4%87e-najljep%C5%A1e-djevojke-posavske-%C5%BEupanije.html?tmpl=component&print=1&layout=default#sigProIdf7b769d36a