Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Čet07022020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

GIP-ova zahvalnica „FELIXU d.o.o.“ iz Odžaka!

Cijenjeni korisnici reklama i sponzori Garevačkog informativnog portala! Koncem siječnja 2020. godine navršila se jedna godina dana od kako smo povezani sponom koja se zove Garevački portal. Preko tog Portala nalazimo svatko na svoj način dio sebe, odnosno postavljamo si i ostvarujemo ciljeve koji su nam ponekad zajednički, a ponekad različiti.

vozila 1024

U svakom slučaju naša suradnja se pokazala vrlo plodonosnom, jer se rijetko koja stranica može pohvaliti posjetom i od nekoliko stotina tisući puta u jednoj godini. Uspjeh je to koji je se mogao ostvariti iz više razloga.
Ponajprije, najzaslužniji ste upravo Vi  koji ste svojim dobrovoljnim prinosima, kao i putem reklamnih poruka u vidu vrtećih banera, davali onu financijsku podršku bez koje bi sav ovaj projekt vjerojatno bio samo jedna pusta i neostvarena želja. Svesrdnom dakle podrškom omogućili ste nam ne samo pokriti neminovne troškove, nego i kupovinu novih programa i aplikacija pomoću kojih smo bili i jesmo u stanju pratiti trend razvoja i kvalitete prisutnosti u ovom najrasprostranjenijem mediju. Dobri i kvalitetni programi uvjetuju ne samo opstanak, nego i privlačivost posjetitelja, a što je jedan od faktora  upoznavanja s Vašim reklamnim porukama, preko kojih ostvarujete kontakt i vjerujemo uspješnu suradnju.

Želja nam je da, se ovim putem zahvalimo našem sponzoru „FELIXU d.o.o.“ iz Odžaka i gospodinu Zvonimiru Zmajić, koji nas nesebično prate i pomažu evo već jednu godinu dana,  te izrazimo želju, da osvjedočeni pozitivnom i plodnom suradnjom i dalje ostanete naši poslovni, donatorski i rodoljubni pomagatelj Garevačkog informativnog portala, a to znači na indirektan način i samog nam rodnog mjesta i svih Garevljana koji su rasuti po cijelom svijetu.

Naš rad potpomognut Vašom suradnjom, jednom riječju obogaćuje Garevac i Garevljane, a smatramo da smo po savjesti to i dužni činiti koliko možemo i da oni imaju potpuno pravo i očekivati to od nas. Nadamo se da će se naše druženje i suradnja  nastaviti u još većem obimu, te da ćemo tako nastaviti onaj put kojim smo jednom bojažljivo započeli, a danas, zajedno s Vama, s ponosom stojimo uz bok najposjećenijim internet stranicama.

cvijeca 1024

Izuzetna nam je čast da vam možemo predstaviti našeg novog sponzora Zvonimira Zmajić vlasnika pogrebnog poduzeće "Felix d.o.o" iz Odžaka koje na ovim prostorima djeluje više od dvije decenije. Poduzeće Felix je osnovano davne 1995. godine, bolje rečeno čim se ukazala zgoda mirne reintegracije i povratka u Odžak po općem okvirnom sporazumu za mir u BiH ili Daytonskom sporazumu.

Dakle poduzeće se sastoji iz tri djela i to:
1. pogrebnog koje Vam u Vašim najtežim trenucima pruža kompletnu organizaciju pogreba i ispraćaja Vaših najmilijih u zemlji i inozemstvu.
2.cvjećarne, koja Vam pruža širok asortiman svježeg-rezanog i umjetnog cvijeća.
3.veleprodaje koje Vam od 2001. godine nudi umjetno cvijeće, repromaterijal i pogrebnu opremu.

Dođite i posjetite ih – jer oni su tu radi vas!!!

Uz iskrene i prijateljske pozdrave -
Uredništvo Garevačkog portala

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka