Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Pon06012020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Poznati karizmatik o predsjednikovim uvjerenjima

predsjednik ivo josipovic

Fra Ivo Pavić: Josipović je na najboljem putu da se obrati i postane praktični vjernik! Izjava predsjednika RH dr. Ive Josipovića kako "prihvaća da Bog postoji, ali njegovo iskustvo to nije potvrdilo", izrečena u razgovoru za Večernji list, odjeknula je i van granica Hrvatske.

O Josipovićevim uvjerenjima vodi se odavno rasprava kako u svjetovnim tako i crkvenim krugovima. Tako je poznati karizmatik fra. Ivo Pavić za duhovne obnove u Njemačkoj, na novinarsko pitanje, što misli o vjeri hrvatske političke elite, vrlo jasno kazao:

Predsjednik dr. Ivo Josipović je na najboljem putu da postane praktični vjernik, jer on u načelu provodi u svojoj politici i životu vrijednosti poput jednog pravog vjernika. Meni je jako žao da netko od naših duhovnih karizmatika nije po tom pitanju prišao predsjedniku, jer vjerujem da ne bi trebalo puno da se predsjednik obrati.
 
Po tom pitanju mislim da smo zakazali, posebno karizmatici, jer naš je zadatak da obračamo ljude i vodimo ih Isusu - kazao je poznati duhovni karizmatik fra. Ivo Pavić.

Pri tome treba podsjetiti i nedavno obraćenje predsjednika Sabora, Borisa Šprema, koji je na bolesničkoj postelji u zadnjim trenucima svojega života primio pomazanje, zagrlio Isusa i poslao javnosti jasnu poruku.

Preuzeto od Slobodne dalmacije, autor Zoran Paškov

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka