Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Pon06012020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Međugorsku poruku prvi put poslao Isus

marija pavlovic

Vidjelica Marija je kazala kako su za Božić uvijek vidjeli u Gospinu naručju malog Isusa, ali da nikada nije progovorio. Ovo ih je sve iznenadilo. Jednom smo imali iskustvo da nam je namignuo mali Isus tijekom ukazanja. Bog nam daje mir, daje nam priliku, mogućnost da se otvorimo...

Svakog 25. u mjesecu Gospa daje svoju poruku Mariji Pavlović-Lunetti župljanima i svim ljudima dobre volje cijeloga svijeta. No, 25. prosinca 2012., iako je Gospa došla s Isusom u naručju nije ništa govorila i nije davala nikakvu poruku.

Susret s Gospom

No, 25. prosinca 2012., iako je Gospa došla s Isusom u naručju nije ništa govorila i nije davala nikakvu poruku. Vidjelica Marija je susret s Gospom 25.prosinca opisala ovako: „Gospa je došla s malim Isusom u naručju i nije dala poruku, ali je mali Isus progovorio i rekao: Ja sam vaš mir, živite moje zapovijedi. Znakom križa Gospa i mali Isus zajedno su nas blagoslovili.“

Oni koji prate pomno međugorske poruke rekli su nam kako se ovo do sada nije događalo. No, prvi se put dogodilo da je umjesto Gospe „progovorio“ mali Isus.
Vidjelica Marija Pavlović-Lunetti, koja je bila u svojoj obiteljskoj kući u Bijakovićima, kaže:
- Sve nas je iznenadilo ovo što se dogodilo. Mjesečnu poruku koja uvijek počinje riječima 'Draga djeco' jučer je Gospa dala, ustvari, Jakovu Čoli. Na Božić, za vrijeme ukazanja, Gospa nije dala poruku, nego se mali Isus koji joj je bio u naručju uspravio te rekao: 'Ja sam vaš mir, živite moje zapovijedi'. Kasnije su nas blagoslovili Gospa i Isus zajedno.To nas je sve pogodilo. Do sada to nikad nije bilo.
 
Kako je bilo ranijih godina za Božić?

Svake godine sam vidjela za Božić malog Isusa u Gospinom naručju, ali nikad nismo čuli da je Isus govorio.

Je li uvijek do sada Gospa davala poruku?

Da. Uvijek je davala poruku.

Znači, prvi put otkad se daju poruke, ustvari, vama je Isus dao poruku?

Da. I ovoga puta na Božić Gospa je dala poruku samo preko vidioca Jakova, dok preko mene nije to uradila kao svakog 25. do sada. Poruka preko mene bila je da je mali Isus progovorio.

Jeste li iznenađeni?

Svi smo šokirani jer je to prvi put da se tako nešto dogodilo.

Mislite li da je to nešto zabrinjavajuće?

Mislim da je to jedan novi trenutak Međugorja i međugorskih poruka. Zabrinjavajuće nije. Sam Isus je rekao: 'Ja sam vaš mir, živite moje zapovijedi'. Bog nam daje mir, daje nam priliku, mogućnost da se otvorimo. Ovo je novi poziv i Bog na novi način djeluje. Ove godine je Gospa došla s malim Isusom koji je progovorio nakon 31. godinu.

Zahvala na milosti

Jeste li imali ikakvih takvih iskustava do sada?

Jednom smo imali jedno iskustvo kad nam je namignuo mali Isus. Mali Isus nas je stalno gledao pa nam je tijekom ukazanja namignuo. Tri puta nam se sakrivao i treći put nam namignuo. Isus nije do sada progovarao, ovo je bilo sve izvanredno.

Gdje je bilo ukazanje kad se ovo dogodilo?

Ukazanje je bilo u kapelici obiteljske kuće i bio je uobičajen broj hodočasnika. Molili smo. Pjevali. Zahvaljivali smo na milosti koju imamo.

Jesu li vas zvali iz Italije i svijeta?

Zvali su mnogi i svi su dosta pogođeni. Ovo je sigurno novi trenutak i Božji zov na poseban način. Bog ide još dublje šire i svetije. Mene je posebno pogodilo. Čak sam i plakala, iako sam se nastojala uvijek uzdržati. Na kraju su nas Gospa i Isus zajednički blagoslovili. Mi na poseban način želimo zahvaliti na ovoj poruci i počet ćemo još više moliti. To je naš odgovor srcem i dušom. Kažemo spremni smo i tu smo.

Preuzeto s: Hrvati Herceg Bosne

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka