Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Sri06032020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Kardinal Vinko Puljić posjetio Darija Kordića

dario kordic

U subotu 15.06.2013. god. točno u 08:07 sati,teška vrata zatvora Karlau u Grazu otvorio je nadbiskup Vrhbosanski-kardinal VINKO PULJIĆ! Uzoriti kardinal Vinko Puljić u pratnji vlč. Mirka Šimića-ravnatelja Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije, osobnog tajnika vlč. Davora Topića, časne sestre Kate Ostojić-ravnateljice vrtića u Sarajevu, vlč. Davora Jurića i fra Franjom Jurinecom-voditeljom katoličke misije u Grazu došli su u posjetu Božijem slugi a našemu heroju i bratu Dariju Kordiću.

Ovo je već drugi put da Uzoriti kardinal pohodi Karlauske uze i tim velikim činom daje potporu i utjehu našemu prijatelju, heroju i mučeniku. Poslije neizbježne molitve i blagoslova uslijedio je istinski, prijateljski i otvoren razgovor. Izdvojit ćemo samo jedan dio razgovora koji je vrlo bitan, slikovit i koji pokazuje pravo lice Darija Kordića.
Na kardinalovo pitanje: "Kada misliš da bi mogao konačno izići iz zatvora", Dario je samo rekao:"Ne želim niti minutu ranije izići dok to ne bude Božija volja, a On je taj koji odlučuje"!

Dragi naši prijatelji, naš Dario je uistinu SLOBODAN, slobodan u u Kristu i Duhu Svetome.

I ova posjeta je još jedan dokaz da naš prijatelj i brat ima nešto u sebi sto ga čini posebnim. Pomolimo se za njega jer, budite uvjereni da se i on svakodnevno moli za nas.
Mir i dobro!

PRESS GIP-a

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka