Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Čet08062020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Sve ćemo dati za taj trofej

rakitic sa ekipom

Ivan Rakitić u srijedu će predvoditi Sevillu u utakmici sezone protiv Benfice u finalu Europske lige u Torinu. U Sevilli se već naveliko razmišlja o tom dvoboju. Moramo odigrati najbolju utakmicu naših života, izvući svu snagu koja nam je ostala i donijeti sreću navijačima.

Moramo vratiti trofej kući jer mu je mjesto tu. Kad sam dolazio ovdje, želio sam velike stvari i sada je taj dan napokon tu. Želja svih u i oko kluba je ogromna i uz poštovanje prema protivnicima, nitko ne živi za taj trofej poput nas - rekao je hrvatski veznjak.

Rakitić će tako imati priliku da kao kapetan podigne veliki trofej.

- Igrao sam puno velikih utakmica, ali u ovoj ću uživati. Osvojio sam njemački kup sa Schalkeom, ali ovo je drugačije jer smo na pragu uzimanja međunarodnog naslova - dodao je Raketa.

Sevilla prije finala protiv Benfice treba još odraditi gostovanje kod Getafea, a u posljednje vrijeme imali su nekoliko lošijih rezultata.

To je normalno jer je sezona duga. Ipak, u odnosu na početak sezone, napredovali smo kao momčad, igramo na visokoj razini i suparnici u utakmice protiv nas ulaze sa strahom i poštovanjem - zaključio je Rakitić.

Preuzeto s 24sata.hr