Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Ned07122020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Korizma za Facebook

mark-zuzberger
Korizma je vrijeme odricanja, molitve i posta. Stoga poslije čokolada, alkohola i cigareta dolazi na red i odricanje popularnog Facebook-a kako najvljuje veliki broj službenih portal. I sam tvrorac Facebook-a Mark Zuckerberg će se vjerojatno pridružiti toj osnovanoj grupi odricanja u korizmi..

Želja im je kako kažu da se na Čistu srijedu ili Pepelnicu odreknu tog linka i tek nakon sedam tijedana ponovo vrate toj socijalnoj internetskoj mreži s novim upisima poruka i ostavljanjem komentra na virtualnoj oglasnoj ploči kao i  trganjem za svojim starim i novim prijateljima.

Poziv grupe je kratak i glasi „ Post Facebooka“ Facebook fasten. Sam inicijator pokretanja te grupe Marcel kaže: „koliko gubimo vremena na Facebooku i raznim drugim društvenim mrežama, mogli smo uložiti u puno bolje a to jest naš odnos s Bogom. U tih četrdest dana bolje je približite se Bogu već što klikate na Facebook.

Veliki broj liječnika, psihologa, teologa i ostalih obazovanih osoba to smatra pozitivnim i do sada se već nekoliko stotina mladih pridružilo toj grupi stoga pridruži se i Ti!

Za GIP piše Mišo Perak

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka