×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije mapa. Putanja: /home/www/web24/html/garevacinfo/images/galerija/fenomen_medjugorje
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/galerija/fenomen_medjugorje

Premijera "Fenomen Međugorje"

Medjugorje

PREDNAJAVA

PREMIJERA U ŠVICARSKOJ
FILMA-MJUZIKLA O FENOMENU MEĐUGORJA
JEDNA ŽENA – PRIČA O LJUBAVI KRALJICE MIRA

Solothurn (St. Marien, Allmendstr. 60): Nedjelja 26. 2. 2012. Sv. Misa u 17,00, Premijera u 18,00 s aperom nakon nje
Dulliken (St. Vendelin, Bahnhofstr. 44): Nedjelja 11. 3. 2012. Sv. Misa u 17,00 sati, Premijera u 18,00 s aperom nakon nje

Dragi prijatelji!

S velikim zadovoljstvom pozivamo Vas na PREMIJERU prikazivanja ovoga film-mjuzikla u švicarsko-hrvatskoj produkciji! U njemu se redaju događaji Gospinih ukazanja u Međugorju, vidioci i njihova izvješća, neobjašnjiva ozdravljenja, odnos crkvenih i civilnih vlasti prema Međugorju, već zaboravljeni progoni od komunističke vlasti sve do zatvora i mučenja, dileme teologa i novinara, stotine tisuća hodočasnika, ne-katolici i ne-vjernici, vrhunski pjevači i glumci…, prenoseći nam temeljne biblijske istine i poruke!

Ovaj film-mjuzikl objavljen je na sedam (7) jezika (titlovano), tj. na sedam zasebnih DVD-a upakiranih zajedno s knjigom (cjelokupan tekst i pjesme s notama): na hrvatskom, njemačkom, francuskom, talijanskom, engleskom, francuskom, španjolskom i poljskom. Uz to, sve skladbe iz ovog film-mjuzikla, njih 18, snimljene su i na zaseban CD.

Scene ovog film-mjuzikla snimane su u Međugorju, u BiH, u Hrvatskoj, u Švicarskoj, u Vatikanu i u još nekim zemljama, s gotovo 500 glumaca, pjevača, plesača i ostalih sudionika. Autor teksta i glazbe je fra Šimun Šito Ćorić, a izdavač IC MIR Međugorje.

Kako se u ovom filmu-mjuziklu govori i pjeva na hrvatskom, a titlovanjem sve je prevedeno na njemački, svakako povedite i svoje švicarske prijatelje!

Ovom prigodom bit će uručene i nagrade najboljim sudionicima ovoga film-mjuzikla! Ulaz je slobodan, a nakon filma svi ste pozvani na prismok i dobro vino! Povedite i svoje prijatelje Švicarke i Švicarce, jer će  film biti prikazan na njemačkom jeziku (titlovano)  
   
SVA DOBIT OD OVOG PROJEKTA, PO DOGOVORU AUTORA I IZDAVAČA,
 IDE U FOND ZA SIROMAŠNE LJUDE U NEVOLJI!

Sve najljepše Vama i Vašima, do viđenja na Premijeri, Vaši


fra Šimun Šito Ćorić                                                                                  Leo Baumgartner
Kath. Kroatenmission, Solothurn                                                             Röm.-kath. Synode

 

{gallery}galerija/fenomen_medjugorje:120:90:0{/gallery}