Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Pon09162019

Last updateUto, 10 Ruj 2024 7pm

Veliki uspjeh mlade Garevljanke

sanja jagustin m

Pretražujući Internet sasvim slučajno otkrio sam jednu novu internetsku stranicu s nazivom http://massagepraxis-jagustin.ch. Prvi pogled na stranicu me vrlo pozitivno iznenadio otkrivajući da se radi o našoj mladoj Garevljanki Sandri Jagustin, koja je nedavno diplomirala svoje dvogodišnje školovanje na višoj medicinskoj školi u St. Gallenu, te otvorila masersku praksu na vrlo atraktivnoj lokaciji u  Altstättenu/SG, Churerestrasse 15.

Izuzetna nam je čast i veliko zadovoljstvo predstaviti jednu mladu Garevljanku koja u ovom ludom vremenu ovisnosti, droge, alkohola, brzih automobila i svega onog što naprijeko razara svijet, gleda daleko naprijed i živi život dostojan čovjeka baš onako kako Bog zapovijeda te se odlučila na rad i zaposlenje i to u svojoj maserskoj radnji.

Tijekom školovanja Sandra je 12 mjeseci imala mogućnost prikupljati iskustvo u bolničkoj klinici Hof Weissbad što joj je sada vrlo dobro došlo. Isto tako u Reha Kinetiku je stekla znanje za rehabilitaciju i centar za kralježnicu.

Tako da sada naša mlada Garevljanka nudi veoma različite tretmane masaže u što se možete uvjeriti na njenoj privatnoj internetskoj stranici http://massagepraxis-jagustin.ch.

Također joj računovodstvo za zdravstveno osiguranje u Švicarskoj plaća troškove zdravstvene masaže i preuzima zaštitu za njene klijente.

Za GIP piše Mišo Perak

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka