Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Sub01252020

Last updateUto, 10 Ruj 2024 7pm

Molitveni lanac hrvatskim generalima

post molitva

Želim s Vama podijeliti suosjećanja spram naših heroja koji su nepravedno izručeni Haškom tribunalu na milost i nemilost.  Pozivamo vas na post i molitvu uoči donošenja konačne presude Haškog tribunala hrvatskim generalima Mladenu Markaču i Anti Gotovini u subotu, 16.studenog. Potičemo vas da u duhu zajedništva molite za one koji su dragovoljno predali svoje živote za spas hrvatske domovine.

Molimo se da pravedni Stvoritelj očituje svoju slavu i obrati srca sudaca koji će donijeti presudu da ona uistinu bude u skladu s pravom i pravdom. Jer presuda generalima jest presuda Republici Hrvatskoj, Domovinskom ratu te svim tekovinama najmlađe hrvatske povijesti i njezine državnosti.

Prenesite ovu poruku ljudima dobre volje kako bi nastalo molitveno zajedništvo na koje nas potiče Gospodin:" Nadalje, kažem vam, ako dvojica od vas na zemlji jednodušno zaištu što mu drago, dat će im Otac moj, koji je na nebesima. Jer gdje su dvojica ili trojica sabrana u moje ime, tu sam i ja među njima." (Matej 18,15-20)   Hvaljen Isus i Marija!

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka