Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Ned07052020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Najavljujemo Tramošničku zabavnu večer

Jedan od najatraktivnijih događaja na prostoru Švicarske u ove hladne zimske dane je svakako zabavna večer koju po dvanaesti puta organizira Zavičajni klub Donja Tramošnica u Mehrzweckhalle Geisshubel, Alpenstrasse 74, 3052 Zollikofen kod Berna u subotu 04. veljače 2017. godine od 19.00 sati.

tramosnica 2017
Uz bogat kulturno zabavni program očekuje vas niz zavičajnih iznenađenja i ekipa mladih, i sposbnih osoba koja će vas rado uslužiti.

svi


Očekujemo da će se i ove godine tijekom večeri ispuniti dvorana u Zollikofenu i da će se burom pljeska nagrađivati najmlađi članovi plesača i pjevača foluklorne grupe Plehan iz Berna.

Isto tako će pljesak publike i ovaj puta privući gost iz zavičaja i sve popularnije djete Posavine,  "Željko Jurić" s bandom.


Također će biti upriličena promocija knjige „Tramošnica u svojoj riječi“ Tramošnjanke Marije Ćaćić-Bošković koja će osobno promovirati knjigu a organizatori očekuju pozitivno ponašanje publike i posvećenom pažnjom.

knjiga tramosnica


A naši kuhari, i tramošnjanke pobrinut će se za ukusna jela domaće kuhinje, kolače i kolačiće!


Pridružite se dobroj zabavi a samim time i humanitarno sudjelujete u jednom od budućih projekata koje iz godine u godinu uspješno sprovodi Zavičajni klub Tramošnica Donja iz Thuna.

 {youtube}uT56CUw1_Nw|720|510|0{/youtube}

Plan dolaska do Mehrzweckhalle Geisshubel, Alpenstrasse 74, 3052 Zollikofen

karta zolikoffen

 

Garevac

garevacka-zastava
  Garevac moj zavičaj

Burića štala

burica-stala
 
Mjesto strave i užasa

Župa Garevac

garevacka-crkva
Mjesto molitve i opraštanja

MZ GAREVAC

logo mz
Sve o MZ Garevac

NK Mladost

nk-mladost
Mladost sa zelenog travnjaka