Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Sub11282020

Last updateČet, 10 Svi 2040 12pm

Nepoznati dobri čovjek

Ljude poput Akhilesha Kumara ne srećete svaki dan. Na prvi pogled, to je običan čovjek, koji radi u marketingu jedne tvrtke sa sjedištem u Dubaiju. Međutim, zadnji puta kada je išao poslom u Indiju, napravio je nešto što je ostavilo dubok trag u njegovom srcu i srcima gladne djece, koju je tamo zatekao.racun

Akhilesh je otsjeo u hotelu Sabrina. Taman se spremao otići na večeru u restoranu kada se dogodilo nešto što mu je zauvijek promijenilo život. Dok je sjedio uz prozor restorana, pogledao je na ulicu. Ravno u oči gledao ga je par gladnih, dječjih očiju. U grlu mu je zastala “knedla”.

hotel

Rukom je pokazao malenom dječaku da uđe u restoran. Mališan je poveo i svoju sestru.

Kumar im je rekao da sjednu za njegov stol i naruče što god žele. Djeca su ga poslušala, naručili su, večerali su u tišini. Kada su završili, djeca su otišla oprati ruke u toalet i izašla iz restorana.

Kada je zatražio račun, Kumaru je uslijedilo iznenađenje. Umjesto novčanog iznosa na računu je pisalo:
“Nemamo kalkulator kojim bismo naplatili humanost. Neka ti dobro dobrim bude vraćeno!”, rukom je bilo napisano na računu.

kumar

Kumar je pokušao saznati tko je napisao poruku i podmirio račun, ali u restoranu mu to nisu mogli niti željeli reći. Čini se, ipak, da se dobro dobrim vraća.